top of page

Kjøpsvilkår

 

Kjøpsbetingelser Nedenfor finner du våre kjøpsbetingelser

Priser Alle priser er inkludert 25% moms.
Betaling Porto for pakker opp til 10 Kg er kr 145 inkl. mva. Over 10 kg kr 191 inkl. mva.   Pakker under 1 kg. sendes som brev.
Varen er PK-Hobby's eiendom inntil fullt oppgjør er mottatt.
Bank: 9615.13.49135. 

Forsendelse Pakker som veier over 1kg sendes som Postens Norgespakke. Postkontoret gir deg beskjed når pakken kan hentes. Husk å melde fra på Postkontoret med en gang vedrørende transportskade.

Byron fuel sendes med Post Nor

Trygghet for deg Varer kan returneres når varen er ubrukt og uten skade i original emballasje.
Skulle det, mot formodning, være noe i veien med en eller flere av varene, vil vi selvfølgelig erstatte disse uten omkostninger for deg.
Uavhentet pakke Hvis du har bestilt, men ikke hentet en pakke, er vi dessverre nødt til å belaste deg for omkostninger, for tiden kr 145,-.
Pakken blir sendt i retur til oss etter 14 dager.
Returrett Du har alltid to ukers full returrett. Hvis du sender tilbake en vare som ikke svarte til forventningene, send den i komplett produktemballasje som vanlig postpakke, ikke mot postoppkrav. Husk å pakke godt inn, du står selv for transportrisikoen og returkostnaden.

Reklamasjon Hvis en vare har en feil/mangel eller er feillevert, returner den til oss sammen med et notat, påført ditt telefonnummer. Vi betaler tilbake dine fraktutlegg. Vil du reklamere på en vare du mener ikke holder mål, kontakt oss først på tlf.  930 48 777 slik at vi sammen kan forsøke å komme  frem til en minnelig løsning. Ved en eventuell tvist kan du henvende deg til Forbrukerrådet/det lokale forbrukerkontoret for å få hjelp.

bottom of page